Добре дошли в сайта на Бистро Реверанс !

Бистро Реверанс вече над 10 години успява да задоволи и най-изтънчените ценители на китайската храна. Ако все още не сте привърженици на най-широко разпространената азиатска кухня, ще Ви помогнем да се ориентирате сред многообразието от вкусове и ястия (над 300 вида), които Бистро Реверанс може да Ви предложи. Нашия ресторант освен Китайски ястия, предлага и подбрани блюда от Българска традиционна кухня.

На нашите клиенти предоставяме добре подбрано меню с над 300 различни ястия от морски деликатеси, салати, супи, ястия с риба и калмари, ястия със скариди, постни ястия, ястия със свинско месо, ястия с пилешко месо, ястия с телешко месо, ястия с патешко месо, както и съчетание от безмесни/месни ястия с ориз, оризови спагети, зеленчуци, богат избор от сосове и не на последно място прекрасни десерти и освежаващи напитки.

Тук може да се насладите на оригинални китайски специалитети, приготвени по уникални рецепти, на богатство от вкусови усещания, разнообразие от аромати, хармония от цветове, изобретателност и традиция. Гарантираме Ви автентичен вкус и Ви уверяваме, че всички специфични продукти за Китайската кухня се предоставят директно от Китай и са с гарантирано качество, както и произведените в България. Спецификата на китайската храна се дължи на процеса на обработване на хранителните продукти, а не толкова на необикновенните съчетания на вкусове. Само при строго спазване на основните принципи на готвене, които в китайската кухня имат значението на закони, може да се постигне колорита и екзотичния вкус на китайската кухня.
Ще се радваме, ако сме успели да задоволим вкусовете на всеки един наш клиент, което именно е и целта ни.

Китайски ресторант Reveranc, Бургас !

Бистро Реверанс разполага с безплатен паркинг, освен главния салон има и лятна градина на открито с детски кът, където може да се насладите на спокойствие с Вашето семейство, също така разполага и с отделна (покрита) част за (Пушачи), безплатен достъп до интернет (Wi-Fi). Общия капацитет на ресторанта е за около 80-90 места.

Бистро Реверанс е подходящ за различни мероприятия – рождени дни и юбилеи, романтична вечеря, изненада на Вашите гости или просто да похапнете в приятна и спокойна обстановка.

Бистро Реверанс може да се похвали с това, че е един от най-добрите Китайски ресторанти в гр. Бургас!

Ще се радваме, ако поне за малко сме успели да ви принесем в Дълбините на Китайската култура или на вкусните Български блюда, дори и само чрез неповторимия вкус на храната.

Реверанс се намира в гр.Бургас в кв. Изгрев, по пътя за „Валека“, срещу училище Йордан Йовков, зад високия блок №62 и между №64, на партера на нова кооперация „Жълта“, адреса е Изгрев бл.144. ет1. „партер“.

Искрено пожелаваме на нашите клиенти, както и на тези, които ползват услугата „Доставка по домовете” Добър Апетит.